Apparaten en Accessoires
Vegetarische Wellington
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 10min
6 porties
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
boter in blokjes (1 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout2 snuifjes
-
poedersuiker2 snuifjes
Garnering
-
uien gehalveerd200 g
-
verse champignons de Paris, in vieren gesneden250 g
-
water200 g
-
gedroogde vruchten mengeling40 g
-
boter in stukken60 g
-
teentje knoflook2
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
currypoeder2 tl
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 stengels
-
zoete aardappelen in blokjes400 g
-
rapen in blokjes200 g
-
olijfolie3 el
-
ei losgeklopt50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
702.5 mg
Eiwitten
9.8 g
Calorieën
2627 kJ /
632.5 kcal
Vetten
46.5 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
25.3 g
Koolhydraten
40.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4u. 15min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Burrito ontbijt
Geen beoordelingen
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Honingraat
1u. 30min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min