Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1 cm)
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 90 g koud water
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes poedersuiker
Garnering
- 200 g uien, gehalveerd
- 250 g verse champignons de Paris, in vieren gesneden
- 200 g water
- 40 g gedroogde vruchten mengeling
- 60 g boter, in stukken
- 2 teentje knoflook
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 2 tl currypoeder
- 2 stengels verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 400 g zoete aardappelen, in blokjes
- 200 g rapen, in blokjes
- 3 el olijfolie
- 50 g ei, losgeklopt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2627 kJ / 632.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 25.3 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 702.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bessenschuim
10 min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30 min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Vegan jus
40min
Virgin citroen en tijm cocktail
45min
Haver horchata
Geen beoordelingen
Vegan kaas dip
40min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min