Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1 cm)
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 90 g koud water
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes poedersuiker
Garnering
- 200 g uien, gehalveerd
- 250 g verse champignons de Paris, in vieren gesneden
- 200 g water
- 40 g gedroogde vruchten mengeling
- 60 g boter, in stukken
- 2 teentje knoflook
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 2 tl currypoeder
- 2 stengels verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 400 g zoete aardappelen, in blokjes
- 200 g rapen, in blokjes
- 3 el olijfolie
- 50 g ei, losgeklopt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2627 kJ / 632.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 25.3 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 702.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolade babka
3h
Hainanese kiprijst
1 godz. 20 min
Mochi's met sesamvulling
50 min.
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Lookbrood met vegan kaas
Brak ocen
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Pulled pork burgers
Brak ocen
Karamelpoeder
1hod.
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Brak ocen