Apparaten en Accessoires
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
3 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben20 g
-
rote Chilischote, frisch nach Wunsch entkernt, in Stücken1
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
Zucchini in Stücken500 g
-
Curry2 TL
-
Senfkörner10 g
-
Salz3 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zwiebeln (ca. 140 g), halbiert2
-
getrocknete Aprikosen, entsteint (Softfrüchte)100 g
-
Speisestärke20 g
-
Kräuteressig150 g
-
brauner Zucker100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Glas
Natrium
2359 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1409 kJ /
337 kcal
Vetten
3 g
Vezels
7.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
76 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2022
41 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Rhabarber-Chutney
1u. 30min
Johannisbeer-Ketchup
1u. 30min
Paprika-Tomaten-Chutney
1u.
Birnen-Chutney
50min
Eingelegte Honiggurken
10u. 15min
Gurken-Relish
1u. 30min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1u. 15min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min
Brombeer-Zwiebel-Chutney
6u. 50min
Zucchini-Ketchup
1u.
Scharfe Pflaumensauce
50min