Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 - 2 rote Chilischoten, frisch, nach Wunsch entkernt, in Stücken
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 80 g Tomatenmark
- 50 g Apfelessig
- 1 EL Curry, mild
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zimt
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 30 g brauner Zucker
- 300 g Gelierzucker 2:1
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 5156 kJ / 1232 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 289 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 932 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30 Min
Sauerbratenragout
48h
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1 Std.
Johannisbeer-Apfel-Essig
4 Std. 20 Min
Cranberry-Orangen-Plätzchen
50 Min
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8 Std. 30 Min
Rhabarber-Orangen-Konfitüre
30 Min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1 Std. 15 Min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2 godz. 15 min
Rote-Bete-Gnocchi mit Pfeffer-Sauce
1 Std. 40 Min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1 Std.
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 Min