Apparaten en Accessoires
Johannisbeer-Ketchup
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 30min
4 Schraubgläser
Ingrediënten
-
rote Johannisbeeren abgezupft1200 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben30 g
-
rote Chilischoten, frisch nach Wunsch entkernt, in Stücken1 - 2
-
rote Zwiebeln halbiert80 g
-
Öl20 g
-
Tomatenmark80 g
-
Apfelessig50 g
-
Curry mild1 EL
-
Paprika edelsüß1 geh. TL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zimt¼ TL
-
Nelken, gemahlen1 Msp.
-
brauner Zucker30 g
-
Gelierzucker 2:1300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Schraubglas
Natrium
932 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
5156 kJ /
1232 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
289 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pfirsich-BBQ-Sauce
1u. 30min
Johannisbeer-Apfel-Essig
4u. 20min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1u.
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1u. 30min
Rote Grütze Deluxe
30min
Rhabarber Barbecuesauce
50min
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30min
Stachelbeer-Chutney
1u.
Zucchini-Ketchup
1u.
Scharfe Pflaumensauce
50min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45min
Birnenkompott
2u. 35min