Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 120 g d'oignon, coupé en deux
- 500 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux (4 cm environ)
- 3 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 150 g de carottes
- 80 g de navet
- 200 g de courgette, non épluchée
- 300 g de boulgour
- 1 c. à café bombée de cannelle en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 500 g d'eau
- 100 g de raisins secs
- 260 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 1 dose de safran
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3061 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 51.3 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté aux saveurs marocaines
35 dk
Couscous d'agneau et légumes
1h 10min
Harira
7 Std.
Couscous d'agneau express
55min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1sa
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Couscous royal
1sa 20 dk
Couscous de poulet
1h 10min
Tajine de poulet au citron confit
3sa
Couscous de poulet
40 dk
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1 Std. 55 Min