Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 120 g d'oignon, coupé en deux
- 500 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux (4 cm environ)
- 3 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 150 g de carottes
- 80 g de navet
- 200 g de courgette, non épluchée
- 300 g de boulgour
- 1 c. à café bombée de cannelle en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 500 g d'eau
- 100 g de raisins secs
- 260 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 1 dose de safran
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3061 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 51.3 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet aux gombos à la brésilienne
50 min
Riz frit au curry et aux crevettes
50 min
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1h 55min
Couscous royal
1 Std. 20 Min
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1 Std.
Nouilles chinoises aux légumes variés
35 Min
Bricks au crabe
45 Min
Pain marocain
2 Std. 45 Min
Briouats
35 Min
Poulet et riz aux sept-épices
35 Min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Couscous d'agneau et légumes
1 Std. 10 Min