Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
preparazione
- 80 g di nocciole
- ¼ di cucchiaino di fior di sale
- 150 g di prugne secche denocciolate
- 150 g di datteri denocciolati
- 150 g di fichi, secchi i gambi rimossi
- 300 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 200 g di farina di segale, crusca di segale + q.b. per infarinare
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3271 kJ / 786 kcal
- Eiwitten
- 39.2 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 42 g
Alternatieve recepten
Sorbetto al cetriolo e limone
Geen beoordelingen
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Geen beoordelingen
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Porridge alle mandorle
15min
Chili con cervelat
1h
Crostata di mele
1h 15 min
Knöpfli
50min
Pancake al grano saraceno e farro con banane
25min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30min
Salsa french dressing
20min
Torta ai frutti rossi
1h 15 min
Pere a vapore con salsa al cioccolato e cardamomo
40min