Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 150 g abóbora cortada em pedaços
- 150 g leite
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 20 g açúcar
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de canela em pó
- 1 pitada de noz-moscada
- ½ c. chá de gengibre em pó
Recheio
- 200 g chocolate p/ culinária
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 20 g mel
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1171.2 kJ / 279.9 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 209.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo podre de Castro Daire
2h 35min
Caldo de legumes sem sal
35 dk
Cozer 600-800 g de curgete
35 dk
Sopa de feijão com arroz
50 Min
Tempeh
48 Std.
Cozer 100-300 g de pimentos
20 Min
Carcaças
1 Std. 40 Min
Noodles com ervilhas e chouriço
40 dk
Massa fria com pesto de favas
35 dk
Pão de espinafres e queijo
1sa
Cozer 400-800 g de pimentos
25 Min
Salada de lentilhas e pimentos assados
20 Min