Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 65 g queijo parmesão
- 500 g frango assado s/ osso
- 15 g coentros
- 10 g salsa
- 10 g manjericão
- 2 tiras de casca de limão
- 500 g queijo ricota
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Molho
- 50 g chalota
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 25 g amido de milho
- 5 g mostarda
- 1 pitada de pimenta preta
- 500 g água
- 150 g espargos verdes cortados em pedaços
- 50 g crème fraîche
Crepes
- 500 g leite
- 250 g farinha tipo 65
- 4 ovos
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- ½ c. chá de sal
- Manteiga q.b. p/ untar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 854 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almôndegas de frango e ervas
35 min
Frango com mel e mostarda e puré de couve-flor
50 Min
Soufflé de limão
40 min
Gnocchi de ricota e espinafres com molho de manteiga
1 godz. 20 min
Bolinhos de salmão recheados com queijo Gruyère e salada
1h 5 min
Tarte de três queijos e tomate
20min
Técnica Ravioli
30min
Cocktail de espumante com sorvete de framboesa e pêssego
Geen beoordelingen
Croquembouche com creme de laranja e chocolate negro
10 godz.
Tarte de couve-flor e queijo
50 Min
Soufflé de brócolos e milho
1h
Crumble de frango e legumes
2h