Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crepes
- 5 g aneto
- 10 g salsa
- 120 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1000 g leite
- ½ c. chá de sal
- 3 ovos
- 300 g farinha tipo 65
Recheio
- 15 g salsa
- 500 g água
- 550 g peixe variado s/ pele e s/ espinhas
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g talo de aipo cortado em pedaços
-
80
g chalota
of 150 g cebola - 2 dentes de alho
- 30 g manteiga
- 400 g leite
- 80 g farinha
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de mostarda
- ½ limão, só a raspa
- 20 g sumo de limão (0.5 unid. aprox.)
P/ servir
- Manteiga q.b. p/ untar
- Natas q.b. p/ regar
- Queijo emmental ralado q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1249.8 kJ / 298.7 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 432.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce
1u. 30min
Scones
15 min
Empada de galinha
2u.
Crepes de bacalhau
1u. 15min
Soufflé de peixe
1u. 10min
Crepes de pescada
1u. 15min
Crepes de camarão
1u. 10min
Choux de camarão com molho de açafrão
1u. 30min
Almôndegas de frango e ervas
35 min
Almôndegas de frango com molho de caril e arroz de agrião
40 min
Empada de pato com alho francês
13h 10 min
Salmão em massa folhada com risoto de limão
45min