Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 400 g Blumenkohl, in kleinen Röschen (1 cm)
- 300 g Zucchini, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Aubergine, in Scheiben (5 mm)
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln und Braten
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¾ Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Hähnchenbrustfilet, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- 100 g Cherry-Tomaten
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- 30 g Tahin
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1284 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 709 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebratener Kichererbsensalat
45 Min
Edamame-Garnelen-Salat
40 Min
Erdbeer-Spinat-Salat mit Hähnchen
25min
Lauwarmer Quinoa-Erdbeer-Salat mit Hähnchen
50 Min
Zwetschgen-Hähnchen-Salat mit Ziegenkäse
30 Min
Salat mit gebratenen Garnelen
20 Min
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40 Min
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1 Std.
Gemüse-Avocado-Wraps
30 Min
Champignon-Rucola-Salat
30 Min
Puten-Gemüse-Gyros
30 Min
Blumenkohl-Stampf mit Hähnchen und Avocado
35 Min