Apparaten en Accessoires
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
Voorbereiding 30min
Totaal 16u.
6 porties
Ingrediënten
-
gedroogde zwarte bonen350 g
-
water om te weken
Maïstortilla's
-
bloem200 g
-
maïsbloem200 g
-
zonnebloemolie15 g
-
water250 g
-
zout½ tl
Stoofpot van zwarte bonen
-
uien gehalveerd80 g
-
zonnebloemolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
water of 1 cm boven bonenniveau850 g
-
paprika's, gemengd in plakjes200 g
-
1 tl gedroogde pepervlokkenchipotle chilipoeder1 tl
-
knoflookpoeder2 tl
-
gemalen komijn2 tl
-
gemalen koriander2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
zout1 tl
-
kerstomaten gehalveerd250 g
-
gele maïsbloem om te bestrooien
-
zonnebloemolie2 tl
-
eieren6
-
limoen in partjes1
-
feta kaas verkruimeld100 g
-
koriander grof gehakt½ bos
-
avocado in plakjes (1 cm)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
817.5 mg
Eiwitten
17.2 g
Calorieën
2235.3 kJ /
534.3 kcal
Vetten
23.9 g
Vezels
9.5 g
Verzadigd vet
6.1 g
Koolhydraten
66.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Linzenbrood
1u. 55min
Vastensoep
30min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Boekweit met champignons
25min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Noten bolognese
35min