Apparaten en Accessoires
Gegrilde octopus met aardappelen
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken50 g
-
knolselder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
verse rode chili zaadjes verwijderd, in stukken1
-
olijfolie30 g
-
verse tijm enkel de bladeren2 takjes
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
water850 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
verse octopus (± 700-800 g)1
-
vastkokende aardappelen in vieren gesneden300 g
-
olijfolie1 el
-
zeezoutvlokken om te bestrooien
-
lente-uien in plakjes2
-
citroen in partjes1
-
pikante paprikapoeder om te bestrooien
-
stokbrood om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1401.1 mg
Eiwitten
53.3 g
Calorieën
1950 kJ /
466.1 kcal
Vetten
14.6 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
2.2 g
Koolhydraten
28.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Fideuá van groenten
40min
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.