Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g uien, in stukken
- 50 g knolselder, in stukken
- 50 g wortelen, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 1 stuk verse gember, geschild (± 2 cm)
- 1 verse rode chili, zaadjes verwijderd, in stukken
- 2 takjes verse tijm, enkel de bladeren
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 30 g olijfolie
- 1 verse octopus (± 700-800 g)
- 850 g water
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 300 g vastkokende aardappelen, in vieren gesneden
- 1 el olijfolie
- zeezoutvlokken, om te bestrooien
- pikante paprikapoeder, om te bestrooien
- 2 lente-uien, in plakjes
- 1 citroen, in partjes
- stokbrood, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1950 kJ / 466.1 kcal
- Eiwitten
- 53.3 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1401.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Vegetarische pizza
Geen beoordelingen
Naan (Hindoe brood)
2 godz.
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Knoflook en uien glaceren
Geen beoordelingen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min