Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzadeeg
- extra vergine olijfolie
- 220 g water, op kamertemperatuur
-
1
tl suiker
of 1 tl moutpoeder -
20
g verse gist, verkruimeld
of 2 tl gedroogde gist (8 g) - 400 g broodbloem
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
Beleg van de Margherita
- 200 g mozzarella, in stukken
- 250 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 - 3 snuifjes zout, naar smaak
- 1 el extra vergine olijfolie
- 10 - 15 verse basilicumbladeren, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Russische salade
Geen beoordelingen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Tempé
48 godz.
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Yoghurtdressing
5 分钟
Energieballen
30 min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Paella met kidneybonen
55 min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 Std. 45 Min
Pizzadeeg
1h