Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzadeeg
- extra vergine olijfolie
- 220 g water, op kamertemperatuur
-
1
tl suiker
of 1 tl moutpoeder -
20
g verse gist, verkruimeld
of 2 tl gedroogde gist (8 g) - 400 g broodbloem
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
Beleg van de Margherita
- 200 g mozzarella, in stukken
- 250 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 - 3 snuifjes zout, naar smaak
- 1 el extra vergine olijfolie
- 10 - 15 verse basilicumbladeren, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
XXL kip pastei
1u. 55min
Glühwein
15min
Pizzarolletjes met worst
1hod. 20min
Gevulde kalkoenborst
Geen beoordelingen
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Taart van appelcrumble en meringue
2h