Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g de haricots mungo à grain noir, secs et entiers (haricots urd)
- 40 g de haricots rouges, secs
- 600 g d'eau, et un peu plus pour tremper les haricots
- 20 g de gingembre, frais, pelé, en lamelles (2 mm)
- 1 c. à café de piment en poudre
- 20 g de ghee (voir conseil)
- 2 c. à café de graines de cumin
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 6 gousses d'ail
- 1 c. à café de sel
- 100 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 50 - 70 g de crème double (45 % de matière grasse) et un peu plus pour accompagner le plat
- 1 c. à café de garam masala (voir conseil)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 812 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata à l’Egg poacher
35 λεπτ.
Caponata Siciliana
30 min
Korma de légumes aux noix de cajou
55 min
Dal de lentilles aux épinards
35 λεπτ.
Tempeh teriyaki et légumes avec du riz
40 min
Caponata de lentilles
1 godz.
Légumes Biryani
50 min
Curry de légumes et tofu
1 godz.
Curry de lentilles
50 min
Dhal
40 min
Tartare de légumes
25 min
Booster d'immunité
5 Min