Apparaten en Accessoires
Horror punch
Voorbereiding 20min
Totaal 20min
10 glazen
Ingrediënten
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Eiwitten
1 g
Calorieën
428 kJ /
102 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
21 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Tosti met cottage kaas
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Geen beoordelingen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Mango mojito
15min
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Vegan red velvet cupcakes
4u.
Dubai Chocolate Macarons
Geen beoordelingen
Gezouten karamel toffees
1u. 45min