Bloedige hersenspaghetti
TM6 TM5 TM31

Bloedige hersenspaghetti

2.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g Parma ham, in dunne plakjes (± 1 mm)
    of 300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)
  • 200 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 200 g mozzarella, in stukken
  • 150 g uien, gehalveerd
  • 2 teentjes knoflook
  • 30 g olijfolie
  • 200 g baconblokje (± 5 mm)
  • 20 g tomatenpuree
  • 400 g gehakte tomaten, uit blik
  • 500 g water
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl zout
  • ½ tl gemalen zwarte peper
  • 350 g droge pasta, type spaghetti, dik
  • 2 eieren

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2264.2 kJ / 541.2 kcal
Eiwitten
31.1 g
Koolhydraten
38.8 g
Vetten
28.6 g
Verzadigd vet
12.1 g
Vezels
2.5 g
Natrium
1644.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten