Apparaten en Accessoires
Bloedige hersenspaghetti
Voorbereiding 30min
Totaal 13u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)300 g
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
mozzarella in stukken200 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokje (± 5 mm)200 g
-
tomatenpuree20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water500 g
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini dik350 g
-
eieren2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1644.2 mg
Eiwitten
31.1 g
Calorieën
2264.2 kJ /
541.2 kcal
Vetten
28.6 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
12.1 g
Koolhydraten
38.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Halloween-worstvingers
1u.
Quiche lorraine
50min
Halloween quiche
2u.
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Japanse kip curry
55min
Quinoapuddings met frambozensaus
Geen beoordelingen
Mayonaise zonder ei
10min
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Cheesecake (ongebakken)
5u. 30min