Apparaten en Accessoires
Bloedige hersenspaghetti
Voorbereiding 30min
Totaal 13u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)300 g
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
mozzarella in stukken200 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokje (± 5 mm)200 g
-
tomatenpuree20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water500 g
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini dik350 g
-
eieren2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1644.2 mg
Eiwitten
31.1 g
Calorieën
2264.2 kJ /
541.2 kcal
Vetten
28.6 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
12.1 g
Koolhydraten
38.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Nessuna valutazione
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Enchiladas met rundvlees
30min
Batch cooking - Basisrecepten
Nessuna valutazione
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Koken van parelspeltgraan
Nessuna valutazione
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Dim sum 'Sieuw mai'
Nessuna valutazione
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Veelzijdige stevige soep
50min