Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Sellerie, in Stücken
- 150 g Champignons
- 1 Knoblauchzehe
- 330 g rote Paprika, in Stücken
- 10 g Öl
- 100 g Wasser
- 50 g Rotwein, trocken, vegan
- 15 g Tomatenmark
- 20 g Sojasauce
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 geh. TL Paprika edelsüß
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Sahnealternative aus Soja
- 20 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 647 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 618 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Lasagne-Suppe
1 Std.
Vegane Bratensauce
45 min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1 Std.
Vegane Bolognese
50 min
Vegetarisches Chili
3h 30min
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8ωρ.
One-Pot-Paprika-Pasta
1h 10min
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
1 Std.
Vegane Mac and Cheese
1 Std.
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45 min
Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
30 min
Veganes Champignon-Masala
25 min