Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de lait demi-écrémé
- 160 g de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 2 œufs
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ pincée de sel
- 1 jaune d'œuf
- 20 g de sucre glace
- beurre, pour le moule
- 100 g d'eau froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1682.8 kJ / 399.5 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 68.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Briochettes parisiennes
4 godz. 5 min
Brioche à la cannelle glacée
2h 20min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Brioche tressée
14 godz. 40 min
Brioche italienne
3h 15min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Brioche des rois citron et fève tonka
4h 30min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche au lait de coco
3 godz. 10 min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche Nanterre
4h 15 min