Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de lait
- 2 gousses de vanille Bourbon, fendues en deux dans la longueur et égrainées
- 4 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 90 g de fécule
- 1 pâte brisée maison
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1929.1 kJ / 460.9 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 53.1 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 292.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Palets bretons à la coco
45min
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50min
Fondant au chocolat
40 Min
Crème dessert aux speculoos
6h 20 min
Far breton aux pruneaux
1h
Gâteau aux pommes
1h
Flan sans pâte
6 Std.
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Crème pâtissière au caramel
50min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Crème dessert aux noisettes
2 Std. 40 Min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min