Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 110 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
of 2 g di lievito di birra fresco - 90 g di farina di segale
Impasto
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1740 g di acqua (di cui 240 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 210 g di farina di segale
- 230 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
-
10
g di malto in polvere
of 10 g di miele - 8 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 372 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 31.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel alle pere e nocciole con salsa alla vaniglia (vegan)
1h 45min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5 Std. 30 Min
Udon con salsa di miso e pollo
2 godz. 45 min
Granola cocco e mandorle
45min
Formaggio vegano
6小时 40 分钟
Taralli alle cipolle
3 Std. 30 Min
Frittelle di pane speziate con salsa Tzatziki
1h
Tofu
18h 30min
Nidi di meringa
3h 20min
Ravioli senza via di scampo
2h
L'originale salsa barbecue
2hod. 5min
Salsa barbecue
20 min