Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 110 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
of 2 g di lievito di birra fresco - 90 g di farina di segale
Impasto
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1740 g di acqua (di cui 240 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 210 g di farina di segale
- 230 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
-
10
g di malto in polvere
of 10 g di miele - 8 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 372 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 31.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane ai semi di girasole
22h
Panini sfogliati
3 godz. 30 min
Pane al latticello
18u.
Pa Gialt (Pane giallo)
3 godz. 30 min
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Pane intrecciato timo e limone
Geen beoordelingen
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo
1 Std.
Pane di patate e noci
21h
Pane al pomodoro
16h
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Panini al vapore con pulled pork
3 Std.
Baguette integrale
5 godz.