Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 300 g de fraises, coupées en morceaux
- 300 g de pastèque, coupée en morceaux
- 200 g de cerises dénoyautées et coupées en morceaux
- 200 g d'eau
- 20 g de sucre
- le jus d'un citron jaune
Le jour même
- 20 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 588 kJ / 139.5 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 5.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coupe des îles
10 Std. 30 Min
Crème glacée caramel et cacahuète
3h 20min
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2h
Sorbet à la framboise
15min
Glace au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10min
Sorbet de fruits rouges
10min
Sorbet fraise, banane et menthe
4h 15 min.
Glace pêche-fraise
15min
Glace à la fraise sans crème
12h
Bâtonnets glacés yaourt-framboise
15 godz. 15 min
Sorbet fraise-banane
5min
Sorbet à la fraise
12h