Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- mantequilla para engrasar
- 30 g de nueces pacanas
- 4 plátanos maduros
- 130 g de mantequilla en trozos
- 50 g de azúcar
- 2 huevos
- 150 g de harina de repostería
- 70 g de harina de algarroba
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 100 g de leche
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 928 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 78.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1h 20min
Bizcocho de peras
1 Std.
Trufas de avena y algarroba
15 Min
Mijo con pesto de avellanas y brócoli
1 Std.
Muffins veganos con compota de manzana y pera
1h 15 min
Bizcocho de calabaza sin gluten
2h 20 min
Desayuno: Porridge de avena. Batido de zanahoria y fruta. Magdalenas de chocolate.
12h 30 min
Roscos de chocolate y almendra
50 Min
Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia
45 Min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min
Bizcocho de calabaza y harina de espelta
50 Min
Pan 100% trigo sarraceno
2h