Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g água
- 500 g couve-flor, só os floretes (3-4 cm aprox.)
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- 30 g chalota
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 600 g carne de vaca picada
- 200 g tomate cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de tomilho seco
- ½ c. chá de manjericão, seco
- ½ c. chá de piripíri em pó
- 1 c. chá de orégãos
- 80 g concentrado de tomate
- 60 g natas
-
250
g queijo mozarela fresco
of 250 g queijo mozarela ralado - 4 pés de tomilho, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2075.5 kJ / 496.1 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 38.5 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 805.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1 godz. 10 min
Guisado cremoso de peru com bacon e alho-francês
35 min
Empadão de batata com brócolos e carne picada
1 godz. 20 min
Salmão com tomate e molho amarelo
1 godz.
Noodles de arroz com tiras de porco e legumes
30 min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40 min
Sopa de pimentos assados com ovo escalfado
55 min
Salmão no forno com tomate seco
30 min
Minirrolos de carne com cuscuz
50 min
Tarte de arroz, ervilhas e presunto
1 godz. 15 min
Frango picante com cuscuz de cenoura
1h 40min
Almôndegas de peru com abóbora
45 min