Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo Emmental cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 1 pé de tomilho, só as folhas
- 100 g leite
- 200 g natas c/ 30-40% de gordura
- 3 pitadas de noz-moscada
- ½ c. chá de sal
- 3 pitadas de pimenta
- 650 g bolbo de aipo cortado em pedaços (3-4 cm aprox.)
- 500 g água
- 650 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos (2 cm aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1211.8 kJ / 289.7 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 382.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuscuz com legumes à valenciana
35 Min
Omelete proteica
30 Min
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
30 Min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30 Min
Rolo de omelete com recheio de requeijão e hortelã
30 Min
Rolos de lasanha com espinafres
1 Std.
Tapas de patê de beringela
Geen beoordelingen
Abóbora com risoto
1 Std. 5 Min
Menu: Tártaro de legumes com avelã e crepes de espinafres e ricota em molho de tomate
1h 30min
Legumes com arroz vietnamita
40 Min
Gratinado de queijo azul vegetariano
1h 30min
Panquecas de batata
45 Min