Apparaten en Accessoires
Vegetarisch Medaillons
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
water900 g
-
boekweitkorrels100 g
-
havervlokken30 g
-
gemengde zaden50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden50 g
-
wortel in stukken (2 cm) (± 70 g)1
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren3
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder (optioneel)½ tl
-
paneermeel50 g
-
zonnebloemolie3 - 4 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
1369 mg
Eiwitten
54 g
Calorieën
6819.9 kJ /
1630 kcal
Vetten
94 g
Vezels
25 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
157 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Gekruide lamstaart
40min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Knolselder parmigiana
1u. 10min
Vegetarische chili
1u. 5min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min