Apparaten en Accessoires
Vegetarisch Medaillons
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
water900 g
-
boekweitkorrels100 g
-
havervlokken30 g
-
gemengde zaden50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden50 g
-
wortel in stukken (2 cm) (± 70 g)1
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren3
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder (optioneel)½ tl
-
paneermeel50 g
-
zonnebloemolie3 - 4 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
1369 mg
Eiwitten
54 g
Calorieën
6819.9 kJ /
1630 kcal
Vetten
94 g
Vezels
25 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
157 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Vegan pudding
15min
Hartige Ratatouille Taart
1u. 30min
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min