Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 150 g de gorgonzola doux, coupé en morceaux
- 420 g de lait entier
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 - 3 pincées de sel
Le jour même
- 20 g de beurre clarifié
- 400 g de poires à chair dure, type Corella, Williams, coupées en morceaux (3,5 cm)
- 30 g de sucre en poudre
- 20 - 30 g de brandy
- 2 - 3 pincées de cardamome en poudre
- 2 - 3 pincées de poivre de la Jamaïque moulu (optioneel)
- noix décortiquées et grillées pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1949.7 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 383.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pho complet de bœuf
3h 50min
Blanquette de veau
1h
Sauce au chocolat blanc, orange et pistache
15min
Filet de poulet, petits pois et pommes de terre sous-vide
1h 10min
Compotée d'oignons, poires et truffe
30min
Croustillants d'araignée
2 Std.
Œuf mollet aux asperges
1h 20min
Veau sauce aux légumes, chips de pomme et de pomme de terre
5h 15min
Thon sous-vide au beurre citron
30min
Sauce dieppoise
35 min
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2 Std. 15 Min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45min