Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 150 g de gorgonzola doux, coupé en morceaux
- 420 g de lait entier
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 - 3 pincées de sel
Le jour même
- 20 g de beurre clarifié
- 400 g de poires à chair dure, type Corella, Williams, coupées en morceaux (3,5 cm)
- 30 g de sucre en poudre
- 20 - 30 g de brandy
- 2 - 3 pincées de cardamome en poudre
- 2 - 3 pincées de poivre de la Jamaïque moulu (optioneel)
- noix décortiquées et grillées pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1949.7 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 383.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maguro sando au thon
Geen beoordelingen
Pommes de terre rissolées
Geen beoordelingen
Porchetta rôtie aux poires et oignons
12h
Magret de canard à la courge et orange sous-vide
1h 25 min
Soupe de pâtes
35 min
Salade de bulots, pommes de terre, pesto de câpres et persil
40 min
Riz blanc au citron et à l'ail
35 min
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Poulpe à la vanille
1 Std. 20 Min
Soupe à l'oignon gratinée
5h 30min
Coupe infernale
12 godz. 45 min
Purée de pomme de terre et merguez
55 min