Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1 gousse de vanille
- 600 g de lait entier
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 190 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 50 g de cacao en poudre
- 1 pincée de sel (optioneel)
La sauce chocolat
- 150 g de chocolat noir, en morceaux
- 50 g de lait
- 50 g d'amandes effilées
La chantilly et le dressage
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2510.3 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 51.2 g
- Vetten
- 41.5 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 72.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova aux fruits d'hiver
Geen beoordelingen
Chocolat liégeois
4h 30min
Sauce au fromage
20 min
Langos au four avec yaourt à la grecque et fromage
30 min
Ravioli sardes (culurgiones)
2hod. 30min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45 min
Salade de pommes de terre nouvelles et asperges au pesto à l'aneth
40 Min
Ananas fraise melba
30 min
Pain complet de Pâques aux œufs et filets de truite fumée
Geen beoordelingen
Cabillaud et risotto betterave-citronnelle
2 Std. 10 Min
Minifocaccias fantaisies
2 Std. 15 Min
Crème pâtissière au caramel
50 Min