Apparaten en Accessoires
Millefeuille met chocolade en karamel
Voorbereiding 40min
Totaal 3u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Karamel met noten
-
hazelnoten30 g
-
walnoten30 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten30 g
-
gepelde amandelen gesnoeid30 g
-
bruine suiker300 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
azijn50 g
Vulling
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken400 g
-
room, 35% vet400 g
-
boter in stukken60 g
Bladerdeeg
-
boter (400 g in schijfjes en 80 g in stukken)480 g
-
bloem en iets meer om te bewerken500 g
-
koud water200 g
-
citroensap1 el
-
suiker10 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
285 mg
Eiwitten
16.7 g
Calorieën
6523 kJ /
1558.5 kcal
Vetten
108 g
Vezels
8.7 g
Verzadigd vet
61.3 g
Koolhydraten
128.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Karamelpoeder
1u.
Basis karamel
25min
Koken van speltgraan
Geen beoordelingen
Chocoladereep likeur
15min
Pompoen vingers
1u. 30min
Yoghurt met chocolade
12u. 25min
Honingraat
1u. 30min
Vanille-mascarpone parfait
2u. 40min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Baguette / Stokbrood
3u. 45min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min