Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamel met noten
- 30 g hazelnoten
- 30 g walnoten
- 30 g ongezouten, gepelde pistachenoten
- 30 g gepelde amandelen gesnoeid
- 300 g bruine suiker
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 50 g azijn
Vulling
- 400 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 400 g room, 35% vet
- 60 g boter, in stukken
Bladerdeeg
- 480 g boter (400 g in schijfjes en 80 g in stukken)
- 500 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 200 g koud water
- 1 el citroensap
- 10 g suiker
- 1 tl zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 6523 kJ / 1558.5 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 128.7 g
- Vetten
- 108 g
- Verzadigd vet
- 61.3 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 285 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefermenteerde frambozensiroop
Geen beoordelingen
Amandel Spritz-koekjes
1h
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Vanillesiroop
30 min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Banketbakkersroom
15min