Apparaten en Accessoires
Caramel Sous-Vide Pineapple
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 30min
12 pieces
Ingrediënten
-
pineapple (approx. 25 oz)1
-
liquid caramel divided16 oz
-
star anise divided2
-
pink peppercorns divided20
-
water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
-
lemon juice1 oz
-
ice cream or coconut sorbet, to serve
-
pistachios to garnish
-
fresh mint leaves to garnish6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 pieces
Natrium
187.1 mg
Eiwitten
4.5 g
Calorieën
1548.4 kJ /
370.1 kcal
Vetten
6.4 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
79.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pineapple Passion
18 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Crème Caramel
3u. 50min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6u. 15min
Crème Pâtissière
15min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4u.
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20min
Meringue Ghosts
12u. 25min
Maple Caramel Dip
30min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3u. 45min