Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hazelnut Meringues
- 1 oz hazelnuts, plus extra to garnish, to taste (approx. 0.5 oz)
- 7 oz sugar
- 1 tbsp corn starch
- 8 egg whites, from large eggs
- ½ tsp cream of tartar
Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling
- 6 oz sugar
- 1 orange, thin peel only, no pith
- 1 cinnamon stick, broken into pieces
- 1 star anise
- 1 pinch ground nutmeg
- 12 oz rhubarb, in pieces (½ in.), divided
- 6 oz heavy whipping cream
- confectioners sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1728.6 kJ / 413.1 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 73.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 Std. 50 Min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min
Banana Liqueur Pudding
6小时
Lime Yogurt Berry Mousse
24 Std. 30 Min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
White Chocolate and Almond Brownies
1h
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 Std. 30 Min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30 min