Apparaten en Accessoires
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
Voorbereiding 30min
Totaal 4u.
4 portions
Ingrediënten
Hazelnut Meringues
-
hazelnuts1 ½ oz
-
sugar7 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites from large eggs8
-
cream of tartar½ tsp
Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling
-
sugar6 oz
-
orange thin peel only, no pith1
-
cinnamon stick broken into pieces1
-
star anise1
-
ground nutmeg1 pinch
-
rhubarb in pieces (½ in.), divided12 oz
-
heavy whipping cream chilled6 oz
-
confectioners sugar to dust
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
73.2 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1728.6 kJ /
413.1 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
70 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer Servings
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Mango Chutney
1 godz. 20 min
Apple Sauce
20 min
Basil Pesto
10 min
Lemon Bundt Cake
2 godz.
Passion Fruit Tart with Meringue
5 godz. 10 min
Frozen Lime Pie
4 godz. 30 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 godz. 50 min
Pistachio Cranberry Biscotti
2 godz.
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 min