Apparaten en Accessoires
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
Voorbereiding 30min
Totaal 4u.
4 portions
Ingrediënten
Hazelnut Meringues
-
hazelnuts1 ½ oz
-
sugar7 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites from large eggs8
-
cream of tartar½ tsp
Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling
-
sugar6 oz
-
orange thin peel only, no pith1
-
cinnamon stick broken into pieces1
-
star anise1
-
ground nutmeg1 pinch
-
rhubarb in pieces (½ in.), divided12 oz
-
heavy whipping cream chilled6 oz
-
confectioners sugar to dust
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
73.2 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1728.6 kJ /
413.1 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
70 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer Servings
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Béarnaise sauce
15min
Crushed Ice
5min
Caramel Peach Kringle
2u. 55min
Hollandaise Sauce
15min
Pinot Noir Poached Pears
2u.
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4u. 50min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3u. 30min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35min
Mai Tai
10min
Hollandaise Sauce
15min
Mojito
10min
Mustard-Dill Sauce
2u. 15min