Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux Buns
- 150 g water
- 75 g unsalted butter, diced
- 1 pinch fine sea salt
-
100
g strong white bread flour
of plain flour - 1 medium egg, beaten
Crème Pâtissière
- 150 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 orange, finely grated zest only
- 25 g cornflour
- ½ tsp natural vanilla extract
- 100 g double cream
- 1 medium egg
Caramel Sauce
- 140 g light brown sugar
- 200 g double cream
- 1 tsp lemon juice
- 30 g unsalted butter, cold and as much as possible in one piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
- 1 pinch fine sea salt
Finalisation
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 624.7 kJ / 149.3 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 37.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Focaccia
3h
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Choux Pastry
2 Std.
Paris–Brest with praline cream
26h
Black Forest Gateau
45 min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1 Std. 5 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Chilled Chocolate Orange Tart
6 Std. 25 Min