Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 370 g Wasser
- ½ TL Zucker
- 2 - 3 g frische Germ
- 200 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Salz
- 1 EL Kurkuma, gemahlen
- 20 g Zitronensaft
-
Rapsöl, zum Einfetten
of Kokosöl, zum Einfetten - 150 g Mozzarella, in Streifen (7-8 mm)
- 50 - 70 g Zwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Olivenöl, zum Beträufeln
- 6 Zucchini-Blüten
- 6 Sardellenfilets, in Öl eingelegt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 912.8 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 355 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotes Sauerkraut mit karamellisierten Birnen
40min
Schöpsernes
1 Std.
Rote-Rüben-Relish
1h 15min
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1 Std.
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50 min
Kohlrabi mit Ringelblumen-Sauce und Lachsforelle
55min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30min
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1h 25min
Tiroler Knödel mit Linsen
50 min
Gfüt’s Zeisl mit Grumbirnsolod (gefüllter Schweinslungenbraten mit Erdäpfelsalat)
1 Std. 35 Min
Hafaloab mit Kraut
1h 15min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min