Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 250 g speltgraan
- 250 g melk
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 50 g zachte boter, en iets meer om in te vetten
- 30 g suiker
- 250 g bloem
- ½ tl zout
Maanzaadvulling
- 50 g zachte boter, in stukken
- 100 g maanzaad
- 50 g suiker
- 1 ei
Opbouw
- bloem, om te bewerken
Kleur toppings
- 200 g suiker
- 30 g vers geperst citroensap
- voedingskleurstof (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 456.7 kJ / 109.2 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 35.2 mg
Alternatieve recepten
Cashew cheddarkaas
Geen beoordelingen
Smoothie trio
Geen beoordelingen
Dadel curry dip
5 min
Pompoen baba ganoush
35min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 godz. 25 min
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30 min
Kokos en karamel cheesecake
Geen beoordelingen
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Honingraat
1h 30 min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min