Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
TM6

Delikatne rumienienie fasolki szparagowej

4.9 (59 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g wody
  • 300 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej, pokrojonej na 5 cm kawałki
  • 20 g oleju
    of 20 g oliwy z oliwek

Voeding
per 100 g
Calorieën
404.3 kJ / 97 kcal
Eiwitten
2.3 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
7 g
Verzadigd vet
0.7 g
Vezels
1.9 g
Natrium
2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten