Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
-
200 - 300
g zielonej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, pokrojonej na 3-5 cm kawałki
of 200 - 300 g żółtej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, pokrojonej na 3-5 cm kawałki
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 162.2 kJ / 38.8 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 17.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min