Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia
- 4 jajka
- sól, do oprószenia
- pieprz czarny, mielony, do oprószenia
- 500 g wody
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 287.2 kJ / 68.7 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 73.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jajka po benedyktyńsku z sosem holenderskim i wędzonym łososiem
40 Min
Omlet ze szpinakiem i szynką długodojrzewającą
30min
Jajka w koszulce (z osłoną noża miksującego)
40 Min
Jajka po turecku - Cilbir (z osłoną noża miksującego)
35 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25min
Gofry z wędzonym łososiem i puszystym serem feta
45 Min
Jajka w koszulce w koszyczku
25min
Omlet na parze z pieczarkami i szpinakiem
40 Min
Grzanki z salsą pomidorową, awokado i jajkiem na miękko
25min
Wytrawne magdalenki z chorizo, cukinią i papryką
1 Std. 10 Min
Wytrawne muffinki warzywne z serem (BLW, dla dzieci)
45 Min
Purée ziemniaczane (z osłoną noża miksującego 2.0)
35 min