Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1900 g de agua
-
100
g de guisantes (frescos o congelados)
of 100 g de edamame - 15 - 18 cubitos de hielo
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 350 - 400 g de remolacha fresca (sin hojas, con piel y 4-5 cm de tallo (ver sugerencia)
- 150 g de zanahoria
- 300 g de patatas
- 150 g de judías verdes redondas frescas
- 100 g de maíz en conserva (ver sugerencia)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 30 g de zumo de lima
- 50 g de mayonesa
- 50 g de leche
- 8 - 12 hojas de lechuga
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 741 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 149.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de verduras al azafrán
45 Min
Sopa de verduras variadas con pasta
45 Min
Sopa de tomate con aguacate
1 Std. 15 Min
Smoothie de espinaca
5 Min
Ensalada de quinoa con remolacha y vinagreta de frambuesas
45 Min
Menú: Sopa de tomate y judías. Tortilla con kale y queso feta
40min
Ensalada templada con kale, judías blancas, nueces y bayas de goji
40min
Crema de palmitos
20min
Menestra de verduras a la sidra
1 godz. 30 min
Verduras gratinadas con salsa de queso azul
1 godz. 30 min
Conchas de pasta con marisco y tapenade
1 Std. 10 Min
Risotto al azafrán con vieiras
30 Min