![Ensaladilla peruana con remolacha Ensaladilla peruana con remolacha](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91cd5739-c431-44f5-a81c-b5f94deaada6/Derivates/f09b0968-eb8a-4807-866d-18fc4a2c74fe.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1900 g de agua
-
100
g de guisantes (frescos o congelados)
of 100 g de edamame - 15 - 18 cubitos de hielo
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 350 - 400 g de remolacha fresca (sin hojas, con piel y 4-5 cm de tallo (ver sugerencia)
- 150 g de zanahoria
- 300 g de patatas
- 150 g de judías verdes redondas frescas
- 100 g de maíz en conserva (ver sugerencia)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 30 g de zumo de lima
- 50 g de mayonesa
- 50 g de leche
- 8 - 12 hojas de lechuga
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 741 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 149.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de judías blancas con aguacate y cherry
10min
Ensalada en tarro al estilo griego
45 Min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 Std.
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35 Min
Feijoada de pulpo (Portugal)
1 godz. 30 min
Ensalada de patata y coliflor
1 godz. 30 min
Bol de desayuno de naranja, miel y yogur
15 dk
Jambalaya (Cocción de arroz)
1sa 20 dk
Sancocho canario con pella de gofio
45 Min
Crumble de verduras con frutos secos
1 Std.
Ensalada de quinoa roja
45 Min
Pastel crujiente de verduras y garbanzos
1ωρ. 10 λεπτ.