Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g sushi rice
- 1200 g water, plus extra for rinsing
- 1 ½ tsp salt
- 200 g avocado, cut in pieces
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
-
10
g sesame oil
of 10 g coconut oil - 4 tbsp rice vinegar
- 100 g vegetables and fruit, mixed, (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish
- 100 g salmon fillet, skinless, sushi quality, or mixed with tuna and prawns, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, toasted, to garnish (optional)
- soy sauce, for serving
- Voeding
- per 8 pieces
- Calorieën
- 7104.8 kJ / 1698.1 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 238.7 g
- Vetten
- 59.5 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 3635.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Boosted Super Green Juice
10 Min
Blood Orange Margarita
15 Min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10 Min
Pancake muffins with banana and chocolate
30 Min
Sea Salt Caramel Cookies
24h 50 min.
Ice Queen Cake
4 godz.
Mango frozen yogurt
5 Min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 Min
Spätzle with Mushroom Cream
30 Min
Japanese ramen noodles
1sa
Steamed Potato Tortilla (TM6)
45 Min
Hot Toddy
10 Min