Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de pato crudo (aprox. 400 g)
-
2
cucharadas de coñac
of 2 cucharadas de brandy - 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1500 g de agua
- 10 g de zumo de limón
- cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 857 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón teriyaki (Al vacío)
1h 20min
Foie de pato
33hod.
Tomatitos raf (Queso roquefort con nueces)
4 Std. 45 Min
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Macarons de tomate con mantequilla de anchoas
4h 20min
Terrinas de foie trufado
74 godz.
Ensalada de tomate y sardina ahumada con helado de aceite de oliva
4 Std. 15 Min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10min
Macarons rellenos de salmón y crema de roquefort
2h 30 min
Cebolla caramelizada (500 g)
40 min
Claras montadas
5 Min
Lemon curd (Espesar)
20 min