Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de pato crudo (aprox. 400 g)
-
2
cucharadas de coñac
of 2 cucharadas de brandy - 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1500 g de agua
- 10 g de zumo de limón
- cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 857 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1 Std. 50 Min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Terrinas de foie trufado
74u.
Crema de mariscos al cava con hojaldre
1hod.
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50min
Tomatitos raf (Queso roquefort con nueces)
4 godz. 45 min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34u.
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15min
Paté de higaditos al oporto con higos
5 godz. 15 min
Foie de pato
33u.
Salsa de Pedro Ximénez
35min