Apparaten en Accessoires
Risotto met eekhoorntjesbrood
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
1861 kJ /
444 kcal
Vetten
14.4 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
69.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Goulash van linzen en champignons
45min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
Asperge-langoustine terrine
10u.
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Basilicumpesto
10min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min