Apparaten en Accessoires
Risotto met eekhoorntjesbrood
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
1861 kJ /
444 kcal
Vetten
14.4 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
69.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Haver horchata
Geen beoordelingen
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Vegetarische bruine rijst
40min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5u. 30min
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min