Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bos verse peterselie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
-
300
g verse eekhoorntjesbrood, schoongemaakt, in stukken
of 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperst - 30 g extra vergine olijfolie
- 320 g risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)
- 60 g droge witte wijn
- 800 g water
-
1
tl zout
of 1 volle tl vleesbouillonpasta - 30 g boter, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vijfzaden energierepen
Geen beoordelingen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Geen beoordelingen
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Geen beoordelingen
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Karamelpoeder
1 Std.
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 Std. 5 Min
Drijvende eilandjes
40 Min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min