Apparaten en Accessoires
Risotto met eekhoorntjesbrood
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
1861 kJ /
444 kcal
Vetten
14.4 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
69.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Gekruide lamstaart
40min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Minestrone
45min
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Spaanse risotto
40min