Apparaten en Accessoires
Verse kaas met walnoten en weibrood
Voorbereiding 15min
Totaal 12u. 15min
12 porties
Ingrediënten
Verse kaas met walnoten
-
verse volle melk1500 g
-
zure room, 18% vet200 g
-
water250 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
warm water voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
-
manitoba bloem (met ± 13% eiwit)320 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
olijfolie50 g
-
suiker1 tl
-
ei1
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
zout1 tl
-
honing (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
366.4 mg
Eiwitten
10.3 g
Calorieën
1437.2 kJ /
343.5 kcal
Vetten
17.9 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
36.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentatie modus
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Vijfzaden energierepen
1u. 45min
Mochi's met sesamvulling
50min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Broccolisoep
15min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Geen beoordelingen
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min
Romige snijbietsoep
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min