Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Verse kaas met walnoten
- 1500 g verse volle melk
- 200 g zure room, 18% vet
- 250 g water
- 30 g vers geperst citroensap
- 100 g walnoten, gehalveerd
- warm water, voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
- 320 g manitoba bloem (met ± 13% eiwit)
- 100 g volkoren tarwebloem
- 50 g olijfolie
- 1 tl suiker
- 1 ei
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 1 tl zout
- honing, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1437.2 kJ / 343.5 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 366.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomd volkorenbrood
2h
Vegan mini cheesecakes
4h 30 min
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Klassieke sabayon
15min
IJssandwich
Geen beoordelingen
Romige snijbietsoep
35 Min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Venkelsapje
10 min
Advocaat
10 min