Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Verse kaas met walnoten
- 1500 g verse volle melk
- 200 g zure room, 18% vet
- 250 g water
- 30 g vers geperst citroensap
- 100 g walnoten, gehalveerd
- warm water, voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
- 320 g manitoba bloem (met ± 13% eiwit)
- 100 g volkoren tarwebloem
- 50 g olijfolie
- 1 tl suiker
- 1 ei
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 1 tl zout
- honing, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1437.2 kJ / 343.5 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 366.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Gefermenteerde frambozensiroop
128 godz. 10 min
Salade van boerenkool en rode kool
Brak ocen
Snel brood
1h 15 min
Gazpacho met kers en munt
Brak ocen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Brak ocen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Kweeperentaart
Brak ocen
Gemarineerde paprika's
Brak ocen
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Brak ocen