Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce au caramel
- 250 g de sucre
- 200 - 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre (si possible en un seul morceau)
- 1 c. à soupe de vinaigre
Le biscuit
- 120 g de beurre, à température ambiante et un peu plus pour le moule
- 200 g de farine de blé, et un peu plus pour le moule
- 3 oeufs
- 80 g de sucre
- 120 g de lait
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 11 g de levure chimique (1 sachet)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1485.1 kJ / 358.7 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 174.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau au chocolat et au caramel beurre salé
3 godz. 15 min
Oeufs farcis "yeux rouges"
40 min
Pizza au bleu, bacon croustillant, poires, miel et noix
3h 35min
Pizza complète à la crème d'asperges, mascarpone et saumon fumé
4 Std.
Caramel liquide
25 Min
Crème lait de coco - cacao (sans produits laitiers)
15 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3h 40min
Galette des Rois à la frangipane
50 min
Lasagne à la bolognaise
2h 30 min
Tarte au poulet méditerranéenne
50 min
Tranche marbrée chocolat-orange
2h 40 min
Crème dessert au caramel
1h