Apparaten en Accessoires
Caramel de base
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
300 g
Ingrediënten
-
30 g d'eau
-
1 c. à café jus de citron
-
300 g de sucre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 g
Natrium
0.4 mg
Eiwitten
0 g
Calorieën
16.4 kJ /
3.8 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cuisson du sucre
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Crème caramel
5u. 30min
Baklava végan
2u. 40min
Clafoutis vapeur pomme-fruits rouges
1u.
Parfait chai latte
15u. 5min
Caramel liquide
25min
Sauce hollandaise
15min
Sauce béchamel
15min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Dorer 350 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Rissoler 350 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Champignons sautés
55min