Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
200 - 300
g d'oignon jaune, en quartiers (voir "Conseil(s)")
of 200 - 300 g d'oignon rouge, en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1030 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 22 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Dorer légèrement ail et oignons
Geen beoordelingen
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
Geen beoordelingen
Sauce à la confiture d'oignon caramélisé
2u. 5min
Oignons rissolés (200 g)
20 min
Rissoler 200 g d'oignons
Geen beoordelingen
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min