![Rissoler 350 g d'échalotes Rissoler 350 g d'échalotes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CFD298BF-DABD-4A3A-ACC6-2E36AEB99808/Derivates/1F4611B3-14AF-4A69-831B-B5A0804EF6EC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g d'huile végétale
of 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre, doux ou demi-sel
- 350 g d'échalote, coupées en deux dans la longueur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1194 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 45 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Oignons caramélisés (500 g)
45 Min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Coleslaw au Découpe-Minute
10 min
Rissoler 250 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 Min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Geen beoordelingen
Rissoler 300 g d'oignons
Geen beoordelingen
Dorer 250 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Rissoler 200 g d'oignons
Geen beoordelingen
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 Min