Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au chocolat
- 150 g de lait
- 150 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- 3 jaunes d'oeufs
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de chocolat fondant, en morceaux
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre demi-sel, en morceaux, et un peu plus pour le moule
- 370 g de farine de blé, et un peu plur pour fariner
- 1 oeuf
La gelée de fraise
- 1 c. à café d'agar-agar (1 g env.)
- 1 c. à café de grains de poivre Sichuan, selon vos goûts
- 70 g de sucre en poudre
- 350 g de fraises, et plus pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3305.7 kJ / 789.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 75.7 g
- Vetten
- 49.2 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de champignons et saucisses à l'orge
55 Min
Mini-Donuts
2h 45 min
Cake aux abeilles avec glaçage
1j 25 menit
Crème pâtissière
15min
Biscuits aux amandes
1j
Bûche de Noël 'Forêt noire'
1j 30 menit
Glace à la vanille
12 Std.
Génoise
1h 50min
Pain au lait
2 godz. 20 min
Brownies
50 menit
Crème au chocolat
1j 20 menit
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 Min