Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz Bosc pear, cored, cut into pieces
- 2 oz white onion, quartered
- 5 oz olive oil
- 2 oz lemon juice
- ½ oz honey, to taste
- ½ tsp ground ginger
- ¼ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 6181.5 kJ / 1477.4 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 142 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 590.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Artichoke Alfredo Sauce
45 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Chili Lime Steamed Corn
25min
Challah
3 godz. 10 min
California Stuffed Artichokes
55min
Steamed Corn on the Cob
25min
Lemon Feta Dressing
5min
Steamed Asparagus
35 min
Molten Lava Cake
45 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1u.