Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz Bosc pear, cored, cut into pieces
- 2 oz white onion, quartered
- 5 oz olive oil
- 2 oz lemon juice
- ½ oz honey, to taste
- ½ tsp ground ginger
- ¼ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 6181.5 kJ / 1477.4 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 142 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 590.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Quick Refried Beans
20 min
Spiced Almond Milk
15 Min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20 min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1 godz.
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Apple Lime Vinaigrette
5min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Cherry Amaretto Dream
10 Min