Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz Bosc pear, cored, cut into pieces
- 2 oz white onion, quartered
- 5 oz olive oil
- 2 oz lemon juice
- ½ oz honey, to taste
- ½ tsp ground ginger
- ¼ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 6181.5 kJ / 1477.4 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 142 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 590.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Maple Miso Vinaigrette
5 min
Beet Vinaigrette
15min
Raspberry Vinaigrette
10 min
Strawberry Vinaigrette
5 min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 godz. 10 min
French Dressing
10 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Caesar Salad
30min
Italian Salad Dressing
5 min
Apple Lime Vinaigrette
5 min