Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz olive oil
- 3 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 oz blood orange juice (from 1 orange)
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 2911 kJ / 695.7 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 56.8 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 601.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Low Carb Cranberry Sauce
20 Min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30 Min
Apple Lime Vinaigrette
5min
Lemon Feta Dressing
5min
Onion Skin Broth
1h 5 min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 Min
Mushroom and Artichoke Dip
25 Min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 Min