Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 400 - 450 g de coles de Bruselas congeladas
- 150 g de dados de beicon ahumado
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de vino dulce Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 4 filetes de rodaballo (600-800 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2365 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 47.96 g
- Koolhydraten
- 9.82 g
- Vetten
- 37.17 g
- Vezels
- 5.42 g
Alternatieve recepten
Rodaballo con verduras en papillote
1 Std. 15 Min
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35min
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Milhojas frío de verduras con queso de cabra y langostinos
1 Std. 30 Min
Ensalada de salmón, kale y quinoa
1hod.
Rollitos de fletán al vapor con crema de guisantes
25min
Salmón con crema de hojas de acelga
30min
Rollos de sardina al horno
30min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30min
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1hod.
Coditos con acelgas y aceitunas
30min