![Pan pide integral (Pide ekmek) Pan pide integral (Pide ekmek)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73eb26b1-ddbd-4238-adc8-6bd23f7ef231/Derivates/b1f6659a-d168-4967-bdd8-d858335bd296.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de agua (y algo más para pincelar)
- 10 g de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharadita de miel
- 350 g de harina integral de trigo
- 150 g de harina de trigo (y algo más para espolvorear)
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 1 yema de huevo
- 2 cucharaditas de agua
- 1 cucharadita de semillas de nigella sativa
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 101.5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan integral con harina multicereales
3h 50min
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Pan de aceitunas con masa madre
17h 45min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min
Panecillos artesanos
1 godz. 30 min
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16 Std.
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Pan rústico de higos y aceitunas
2 godz. 15 min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2h