Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Espárragos y patatas
-
1000 - 1500
g de espárragos blancos frescos
of 1000 - 1500 g de espárragos verdes frescos - 1100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
-
700
g de patatas de guarnición
of 600 g de patatas peladas, en trozos de 2-3 cm
Salsa holandesa
- 20 - 40 g de agua
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 175 - 350 g de mantequilla
- 4 - 8 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1 godz.
Pimientos confitados con ajos dorados
30 min
Boletus confitados
30 min
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1 godz.
Pavo relleno, salsa de higos y verduras de invierno asadas
5 Std.
Alcachofa de Jerusalén flotante
40 min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40 min
Ensalada de lombarda con feta crujiente y pesto de hierbas
30 min
Cardo con almendras
20 min
Crema de calabaza y langostinos
45 min
Espárragos blancos frescos gratinados
1 godz.