Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Espárragos y patatas
-
1000 - 1500
g de espárragos blancos frescos
of 1000 - 1500 g de espárragos verdes frescos - 1100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
-
700
g de patatas de guarnición
of 600 g de patatas
Salsa holandesa
- 20 - 40 g de agua
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 175 - 350 g de mantequilla
- 4 - 8 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chipirones encebollados (Maganos)
40min
Txangurro
1h 10min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35min
Crema de castañas con vainilla
1h
Boletus confitados
30min
Puerros en vinagreta
30min
Espárragos blancos frescos gratinados
1h
Ternera guisada con setas frescas (Cocción lenta)
2h 20min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Cardo con almendras
20 Min
Steak tartare con alcaparras y salsa alioli de tomates secos
1h 15min
Crema de rabanitos con queso fresco de cabra
3 godz. 20 min